ХАСАН И ИБРАХИМ СВИРЯТ НА 4 РЪЦЕ С ДУХОВИЯ В ТЕАТЪРА, ВХОД СВОБОДЕН

Още една изненада подготвят от Общината за празниците. След като снощи малката звезда на родната естрада Крисия участва в тържеството по запалване светлините на „Дървото на надеждата“, в Димитровград ще пристигнат Хасан и Ибрахим. Двамата станаха част от незабравимото представяне на детската Евровизия.

Имаме потвърждение от двамата виртуози, че ще гостуват в Димитровград на 22 декември. Тогава, заедно със Забавно духовия оркестър, ще изпълнят коледен концерт, на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“. Хасан и Ибрахим ще свирят на 4 ръце на рояла в театъра, съобщи кметът Иво Димов.

Входът за концерта е свободен и ще бъде подарък за димитровградчани в навечерието на Коледа. Часът на изявата ще стане ясен впоследствие.

Преди година, предколедно, на сцената на театъра шедьоври на класическата музика изпълни Софийската филхармония. Сегашният концерт ще бъде като продължение на една оформяща се традиция. Стремим се да подготвяме повече подобни събития, за да зарадваме димитровградчани, подчерта градоначалникът.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук