ХАКЕР СЕ ПОДИГРА С МВР И ДАНС

Галаксико
контакти

Сайтовете на МВР и ДАНС са били обект на хакерска атака. Според анонимния източник, насочената много мощна и сериозна кибератака над двата сайта, започнала от 13.20 часа, ще продължи до края на деня, информира Нова телевизия.

Причината е „безсрамното отношение на двете институции към държавата”. Източникът заявява, че анонимен хакер го е информирал за атаката и е пожелал съобщението да стигне до медиите.

Ние никога няма да ви простим за това, което причинихте на държавата ни! За жалост няма да ви кажа кой всъщност съм, но мога да ви кажа, че това е само началото на нашия план за разрушаване на всички монополни сайтове. Писна ни да се подигравате с нас и затова започваме да взимаме по-сериозни мерки. Както се казва „Всеки екип има мото“. Нашето мото е „Обединението прави силата“. Ние сме България. Ние няма да ви простим. Ние ще ви разрушим„, заканва се хакерът.

Въпреки заканата кибератаката да продължи до края на деня, двата сайта вече се отварят.

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук