Хакери налетяха сайта на БСП, удържа

Заседание на 49-я конгрес насрочи на 26 януари партията

Хакери налетяха страницата на БСП в интернет и пробваха да я пробият, но тя удържа на атаките им, става ясно от информация в мрежата.

На 21 ноември е регистрирана масова хакерска атака към сайта на БСП – www.bsp.bg. Тя е от типа DDoS и е осъществена чрез множество IP адреси от Тайланд. Това съобщават от пресцентъра на партията, цитиран от Агенция Фокус. Взети са допълнителни защитни мерки. Въпреки че този тип атаки са трудни за преодоляване, сайтът на БСП не е спирал да функционира…

Заседание на 49-я конгрес на БСП се свиква на 26 януари 2019 г., в Зала 3 на НДК, съобщават междувременно на сайта си социалистите. Дневният ред включва четири точки. По първите две – „България и Европа днес. Визия за утрешния ден. Задачите на БСП – политически доклад на председателя на НС на БСП“ и „Обсъждане и приемане на проекта „Визия за България“, ще докладва лидерът на партията Корнелия Нинова. По третата – „Отчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 г.“, ще докладва председателят на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев. Последната – „Приемане на предизборна платформа за участието на БСП в изборите за Европейски парламент през 2019 г.“ ще представи народният представител Валери Жаблянов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук