ХАЙГО ПРЕДСТАВИ НОВ АЛБУМ В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Хайгашод Агасян представи новия си албум „Планета на мечтите“ в Димитровград. В него Хайго е събрал 12 нови песни за деца. Изпя една от тях, заявявайки, че я изпълнява за първи път пред публика. Това той направи на националния фестивал за детска забавна песен на фолклорна основа „Златен извор”, провел се на сцената на театър „Апостол Карамитев”. Албумът издава в началото на тази година. Той идва като подарък за него и публиката, тъй като на 26 януари празнува 60 години.

Искам да видя как, вие децата, ще възприемете песента, каза той. А че те я харесаха, стана ясно веднага. Най-малките на първия ред започнаха да танцуват под сцената. След това им помогнаха да се качат на нея, за да станат част от песента. Ето я моята група, обърна се Хайго към тях. За публиката той изпълни още няколко парчета от богатия си репертоар. Такова беше и обещанието преди началото на фестивала. Хайгашод Агасян го изпълни. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук