ХАЙГАШОД АГАСЯН: ПОЛИТИЦИ СТАВАТ САМО НЕДОКАЗАЛИТЕ СЕ

Политици стават само хора, които не са успели да се докажат. След като са станали такива, значи никъде другаде не са могли да се реализират. Някои отиват за 4 години в Народното събрание, като през този период мислят само за личната си изгода. Други вече имат няколко мандата зад себе си. Трябва да ходят и да работят, а не само да мислят как да заграбят нещо, коментира в Димитровград Хайгашод Агасян.

Това мнение известният изпълнител сподели, след отправен му въпрос дали политиците са запазили детското в себе си. Според него, характерното за детското е да бъдеш състрадателен, да помагаш на хората. Такова качество при политиците почти изцяло липсва, смята Агасян.

Младостта си отиде, но детското и до ден днешен остава част от душата му. Най-малките са и най-вярната ми публика. При тях няма скрити помисли. Или те приемат, или не, допълни арменецът.

Днес изпълнителят на някои от най-популярните естрадни и песни за деца бе в димитровградската ОДЗ „Слънце”. Там той зарадва малчуганите с част от най-големите си хитове. Преди няколко дни Хайго бе отново в града край Марица. Тогава той бе част от журито на детския конкурс „Шанс”. Имаше и концерт в театър „Апостол Карамитев”. Повече от 20 години съм неразривно свързан с Димитровград. Тук имам много приятели, които са ми помагали през годините, сподели Хайгашод Агасян.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук