„БЪЛГАРИЯ“ ПАДНА ОТ „НЮСКУУЛ“ НА МАЛКИ ВРАТИ

футбол на малки вратички
контакти

[dropcap]Ф[/dropcap]утзалътфутбол на малки вратички, започна на 13 декември в спортна зала „Младост“. Турнирът откриха отборите на „България“ и „Нюскуул“. Мачът започна от 17 часа, а резултатът от срещата завърши 4:0 в полза на „Нюскуул“. В същия ден се изиграха още пет срещи.

Надпреварата се провежда за шеста поредна година и се организира традиционно преди Коледните празници. В нея се включват любители, предприятия и учреждения. Отборите играят две полувремена по 20 минути, съставите са 4 плюс един играча. Днес и в следващите дни мачовете продължават, включително в събота и неделя, от 17 часа.

Първите два дни се провежда предварителен кръг, следват групи, които ще определят четирите най-добри. Те ще играят в голям и малък финал на 17 декември, от 17:30 часа, за да определят първенеците. За завършилите на първо, второ и трето място са предвидени парични награди, съответно по 150, 120 и 90 лв. Ще бъдат отличени и голмайстор и най-добър вратар., съобщи организаторът „Спортни дейности“ Галина Тодорова. Спонсори са „Братя Гьокови“ ООД, „Амиго 2007“ ЕООД, „Ставио“ ООД.

В турнира участват общо 19 тима – „Планета“, „Нюскуул“, „Лийдс“, „Клетка“, „България“, „Чикаго Файър“, „Меричлери“, „Децата“, „Каменец“, „Турбините“, „Сърцата“, „Бриз“, „Детроит“, „Барселона“, „Респект“, „Холандците“, „Вито“, „Туристите“, „Бет 365“.

На 18 декември ще стартира турнир по бадминтон. Той ще се проведе в салона на ОУ „Алеко Константинов“, от 14:30 часа. Участие ще вземат възрастови групи 2 – 3, 4 – 5, 6 – 7 – 8 класове. Могат да се включат и възрастни.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук