ФОТОИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИ ОТ БУДАПЕЩА И ДЖАЗ В ГАЛЕРИЯТА

гардска художествена галерия Петко Чурчулиев
контакти

Изложба на студенти фотографи от университета по изкуствата „Мохоли-Над“ – Будапеща, е подредена в градска художествена галерия „Петко Чурчулиев“. Откриването е насрочено за 30 април, от 17:30 часа, в зала 2. Тя се организира с помощта на унгарския културен институт „Балаши“.

Изложбата обхваща творби на студенти от MOME Masters от университета в столицата на Унгария. Представя медийни и художествени течения и възгледи. Показва ангажираност, стремяща се към обновление на унгарската визуална култура.

Откриването на изложбата ще бъде съпътствано с джаз. Концерт ще осъществи Акустично джаз трио в изложбената зала. Ще се изявят Митя Йорданов – пиано, Митко Русев – китара, Петър Ганев – ударни. Празникът за музикантите ще бъде двоен, тъй като на 30 април се отбелязва Световния ден на джаза. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук