Фотографи запечатват празника на любовта в кадри

контакти

Празникът на любовта – 14 февруари, ще бъде отбелязан в Димитровград със съвместен авторски проект на двама талантливи фотографи – Иван Златев и Евгени Панев. От години те запечатват щастливите мигове на много двойки. Част от тях ще бъдат показани в открита фото и видео изложба, като в емоцията през 12 кадъра ще бъде разказан цял един сватбен ден. Експозицията, под надслов „Истории за любов в кадри”, може да се види на 14 февруари на площад „България“, на която домакин ще е Община Димитровград.

„Ще запечатаме този празник в кадри, изпълнени с любов! Искаме да покажем повече от тази магична любов и усмивки, които са дълго време са скрити зад маските ни. Няма ограничения! Всеки ще може да получи личен кадър със своя любим човек!”, правят своята позитивна заявка авторите.

За целта, на открито пред сградата на Общината ще бъде разположено специално създадено професионално фотостудио, в което всяка една влюбена двойка ще има възможност да получи свои собствен и уникален кадър, като подарък, направен на момента.

Двойките ще могат да участват и в разиграване на томбола, голямата награда от която е специална фото и видео сесия, подарък от авторите. Допълнителни награди очаква тези, които ще да кажат своето заветно „ДА” и вярват в институцията на брака.

От Общината поясняват същевременно, че от 7 до 14 февруари за десета поредна година в България ще се проведе Седмицата на брака. Тя има за цел да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности. Седмицата на брака се провежда ежегодно в над 23 страни по света.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук