ФОРУМ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ХАСКОВО

контакти

Регионален форум „Предприемачество в Хасково: Възможности и предизвикателства“, ще се проведе на 11 юни, от 14:00 часа, в зала „Марица“ на Областна администрация Хасково. Форумът е организиран от Областна администрация, в съдействие с Американския университет в България и Предприемаческа организация Start It Smart.

Инициативата популяризира възможностите и условията за развитие на предприемачеството и  представя добри практики, свързани с насърчаване на иновативно бизнес поведение.

Събитието е насочено към широката общественост – ученици, студенти, учители и директори на училища, представители на бизнеса и гражданските организации, заинтересовани страни в сферата на образованието и индустрията, медии и др.

В програмата на форума са включени презентацията „Стартирай умно“, на президента на „ Start It Smart“  Петър Шарков, възможностите за финансиране на бизнес идеи през новия програмен период от оперативните програми, и представяне на новата програма по предприемачество на Американския университет в България.

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук