ФОРУМИТЕ – ОТ „ОСАННА“ ДО „РАЗПНИ ГО“ ЗА ПАЙНЕР

Пайнер
контакти

[dropcap]К[/dropcap]амара коментари от „ Осанна“ до „Разпни го!“  блика от почти всички форуми на сайтове под публикации за „Пайнер Медиа“ ООД и спечелените от компанията 1,9 млн. лв. по Оперативна програма „Конкурентноспособност“. Преобладават негативните изказвания, но има и такива в противоположна посока. Факт е, че темата придоби широк национален обхват. От мига на появяването си информацията отприщи пространна обществена дискусия.

Гласовете на потребителите се разпростират от: „Срам, срам, българи, позор, позор, будители“!, до „Браво на „Пайнер“! Произвежда свежа, харесвана и високотехнологична музика и шоупрограми. На такива фирми трябва да се помага от държавата и ЕС“. Следват: от „Няма такава държава, няма….трябва да я закрият!“, до „Не виждам нищо нередно в това, че са спонсорирали „Пайнер“ с 2 млн. лв., не виждам и смисъл да се връщат тези пари“. И това са само малка част от коментарите.

Има и по-умерени, констатиращи че това е бизнес, има кой да слуша подобна музика. Обвързва се зависимостта между предлагане и търсене, с една дума – пазарът. Редица обръщат внимание на лицемерието. Според тях доста хора се изказват против подобна музика, но в същото време ходят в такива дискотеки. Иначе няма откъде да дойдат многото пари на компанията, изтъкват доводи те.

Почти невъзможно е да се изчетат всички. При всяко следващо влизане в даден сайт има нещо ново написано под публикациите.

Интересна гледна точка обръща внимание върху рекламата за „Пайнер“. Тя ще засили позиции, според мнозина и най-малкото – компанията и продуктите и ще станат още по-известни.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук