ФОНДАЦИЯ „ПОДАРИ УСМИВКА“ ЩЕ СЪБИРА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

Подари усмивка
контакти

От началото на месец февруари 2013 г. фондацияПодари усмивка“ стартира кампанията „Жълти стотинки“. На различни места в Димитровград ще бъдат поставени кутии, в които хората ще могат да пускат монетите, както и да ги носят в офиса на фондацията, съобщи председателят и Наталия Делчева. Убедени сме, че жълтите стотинки по 1, 2 и 5 могат да променят живота на едно дете, каза още тя.

Направи презентация на дейността през 2012 г. и реализиращите се проекти. От началото на 2013 продължават дейностите по двугодишен проект „Училището – място на толерантност“ в ОУ „Алеко Константинов“. Следващият – „Да бъда доброволец“ в детско отделение на МБАЛ „Света Екатерина“, който завършва през февруари т. г. „Помогнете да остана у дома“ пък дава материална, психологическа помощ и подкрепа на деца в риск и техните семейства.

Наталия Делчева отчете още реализацията на кампании, свързани със събиране на помагала около първия учебен ден и „Дари Рождество“, за набиране на средства за ин витро процедура. Отчете и дейността около благотворителните базари, осъществени по Великден и Коледа.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук