ФОНДАЦИЯ НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ И ГИ ОБУЧАВА

контакти

Фондация „Подари усмивка“ набира ентусиасти към Център за работа с доброволци. Той е част към мрежата Национален алианс за работа с доброволци. Желаещите могат да потърсят информация в офиса на Фондацията, намиращ се бул.”Раковски” 16. Основната цел на центъра е да обучава доброволците. Впоследствие те да се пращат да помагат в различни институции, както и да се включват организираните събития. Това каза ръководителят на „Подари усмивка“ Наталия Делчева на конференция „Предизвикателството доброволец“, провела се в зала „Гроссето“.

На конференцията бе представен дългогодишния опит на Фондацията в доброволчеството, както и различните проведени инициативи. Стана ясно, че към момента има записани 3-4 доброволци,  10-12 се включват периодично, а през годините са преминали около 40.

Междувременно „Подари усмивка“ продължава кампанията „Възможност за учене“. Тя има за цел повишаване подготовката при кандидатстване във висши учебни заведения на ученици в неравностойно положение. Повече за кампанията може да видите ТУК.

[box_info]Целият свят в един екран с ТРАКИЯ КАБЕЛ www.trakiacable.net [/box_info]

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук