ФОНДАЦИЯ И ВЛАСТ ОБСЪЖДАТ ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ

Ин витро
контакти

Фондация „Искам бебе“, съвместно с представители на местната власт, организират пресконференция. Тя ще бъде свързана със създадения в общината фонд „Ин витро“. В нея ще вземат участие вносителят на докладната и инициатор за създаване на фонда – Катя Панева, общинска съветничка от коалиция „Да за Димитровград“, Радина Велчева, създател на фондацията, както и експертите от същата – Лидия Чобанова и Петя Каменова. Те ще изразят подкрепа към благородната инициатива. Пресконференцията ще се състои на 12 април /петък/, от 16 часа, в конферентната зала на общината. Поканени са председателят на общинския съвет Стефан Димитров, кметът Иво Димов, председателят на комисията „Здравеопазване и социални дейности“ и общински съветник от ГЕРБ – Вълчо Митрушев.

На следващия ден – 13 април, от 10 часа, в Клуба на дейците на културата /КДК/ ще се проведе среща-беседа с представителите на „Искам бебе“. Там ще бъдат и членове на фонд „Ин витро“ – Стара Загора. Ще обсъдят съдействието, помощта и разбирането, от които двойките с репродуктивни проблеми имат нужда да срещнат по пътя към жадуваното майчинствоПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук