Финал на баловете с дефилето на абитуриентите от Професионалната гимназия

контакти

Дойде ред и на абитуриентите от Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ да преминат по червения килим и сцената на площад „България“. Те поставят финал на баловете в Димитровград, в три поредни вечери.

Както и в предходните изяви, сега отново времето бе прекрасно, за радост на завършващите средното си образование и множеството хора на площада, дошли, за да ги видят и аплодират.

С отброявания от 1 до 12, зрелостниците сложиха символичен край на ученическите години, с надежди за предстоящите нови житейски пътища. Да бъдат те успешни, прозвучаха пожелания.

Приветствия отправиха директорът на гимназията Румяна Монева, учители, родители. Към тях се присъединиха абитуриентите, които дефилираха и отидоха да празнуват балната си вечер…

Още снимки, вижте на фейсбук страницата ни, с клик ТУК. Ако албумът и публикациите в електронен вестник izvestnik.info ви харесват, харесайте и страницата ни!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук