Финален кръг по мини футбол за аматьори ще се играе в Димитровград

контакти

Финалният кръг от първенството по мини футбол за аматьори ще се играе в Димитровград – на 3 юни, събота, от 18.00 часа на игрището за мини футбол на спортен комплекс „Раковски“.

В първенството се включиха 9 отбора, които след изиграването на 18 кръга и два плейофа, предстои да се срещнат на финала на 3 юни. Освен футболните срещи, които ще разпределят победителите на I, II, III и IV места, ще има професионален коментар на мачовете от популярния в средите DJ Джото и награди за публиката.

Истински футболен празник очаква любителите на футбола в събота. Организаторите благодарят за подкрепата на Община Димитровград и кмета Иво Димов, който лично се включи и игра в първия мач от пролетния полусезон на първенството.

Първенството по мини футбол за аматьори се провежда за първи път в Димитровград в два полусезона – есенен и пролетен. Отборите са обединени в Аматьорска лига, картотекирани по всички правила на футболната игра. Спортът е чисто аматьорски и всеки с желание и любов към футбола може да участва. Очакванията са през септември да стартира новият футболен сезон 2023/2024.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук