Филмов дебют за актрисата от Димитровград Александра Димитрова

Филмов дебют реализира актрисата от Димитровград Александра Димитрова, с роля в сериала „Мен не ме мислете“, чието излъчване започна по bTV.

На малкия екран ще я видите след няколко епизода, първи информираха от театрално сдружение Enso, съставено от млади и независими творци. В екипа е и Александра, която потърсихме за допълнителни подробности.

Това е първият филм, в който снимам и съм много щастлива, че имам тази възможност. Екипът е чудесен. Работим с лекота и професионализъм. Завърнах се към актьорската професия след около 5 години пауза, сподели актрисата, която е съпруга на изпълнителния директор на „Неохим“ и съветник в Димитровградския Общински съвет Стефан Димитров.

Участието й в хитовия сериал започва от 8-ми епизод, като това не е единственият, в който героинята й се появява. Каква ще е ролята й, засега остава изненада. Сериалът се излъчва в четвъртък и петък от 20:00 часа. Зрителите вече видяха първите два епизода. На фокус са поставени проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, поднесени чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази. Сред актьорите са Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов.

Изминалата година за мен беше много активна в професионален план. С колеги основахме театрално сдружение Enso. Спечелихме два проекта към Министерство на културата. Реализирахме два спектакъла. Първият е „Демони“, от Ларш Нурен, реж. Крис Шарков. Следващият – “Всички малки светлини”, от Джейн Ъптън, реж. Стоян Радев. Представленията се играят в зала 2 на НДК Театър „Азарян“, споделя талантливата актриса.

Същевременно, започва работа и за сериала „Мен не ме мислете“. Актуална информация и снимки около лентата, както и за други творчески проекти, може да следите на профила на Александра Димитрова в Инстраграм, както и на фейсбук страницата на театрално сдружение Enso.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук