ФЕСТИВАЛ: ЗА ШЕСТИ ПЪТ – ДЕН НА ХУМОРА И ШЕГАТА

читалище Васил Левски Димитровград
контакти

Шести фестивал на хумора и шегата организират самодейците от читалище „Васил Левски” – Димитровград. На 1 април, от 18 часа, в театър „Апостол Карамитев“ зрителите ще видят много хумористични песни, танци и изненади. Входът е свободен, казва председателят на читалището Здравко Нейчев.

Целта на фестивала е популяризиране на сатирично-художественото любителско творчество в региона. Търси се участие и на съседни общини, с идеята да прерасне в годините в по-мащабен проект.

Довечера на сцената на театъра зрителите ще видят представяне на комедийни и сатирични скечове, авторски фейлетони, басни, есета и др. Индивидуални и изпълнения на колективи и ансамбли също ще бъдат част от първоаприлската проява.

В организацията вземат участие членовете на читалището, ръководители на самодейни състави, майстори–приложници, медийни сътрудници и партньори, доброволци, учители, представители на бизнеса. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук