ФЕЙСБУК – ПОЩАЛЬОН ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Свети Валентин
контакти

За Свети Валентин всички двойки могат да си направят снимки в импровизиран Любовен кът. Той ще бъде оформен на 14 февруари в лятната читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев“. При лошо време събитието ще се премести във фоайето на музея, съобщават организаторите от ученическия парламент при „Детски и младежки център“.

Интересен подход към празника на влюбените са подели организаторите. Решили са да публикуват снимките във фейсбук страницата на центъра. Именно оттам двойките ще могат да ги изтеглят впоследствие. Така социалната мрежа става като пощальон в деня на любовта.

Учениците от парламента ще оформят красиво мястото на кадрите с много червени сърца и различни послания. Хората могат да се снимат прави, седнали или както предпочитат. Особено атрактивен ще бъде стилен диван, отново украсен в червени цветове.

Желаещите да си направят кадри, могат да заповядат от 15 до 16:30 часа. В атрактивно украсената зона снимки ще правят ученици от парламента.

За допълване празника организаторите са сменили посланията с позитивни мисли в Димитровград. Този път 19-те табели изобилстват с любовни мисли. Преди това на тях бяха изписани послания за Коледа. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук