Фейсбук за забранените семки в спортната зала

Цветущи коментари в социалната мрежа предизвика информацията, че в спортната зала на Димитровград няма да се допускат хора със семки, ядки и каквато и да е храна… Повечето казват, че е правилно, така трябва да бъде, а забраната си я има и трябва да се спазва. Има обаче и такива, които решиха да се изразят по-творчески. Като Симеон Арабов, който впечатлява с образност и свеж хумор. Постът е споделен под публикацията ни, на Фейсбук страницата Dimitrovgrad Bulgaria, в отговор на друг коментар, че в Гърция не е забранено, а дори се пекат и шишчета. Вижте го:

Подозирам че току що уцели десятката с това мнение – това най-вероятно е и причината да има такива правила, продаването на овърпрайснати пуканки е просто страничен и желан от собственика на киното ефект.

Натурата на българина е такава, че ако няма пръчка през ръцете, рано или късно ще олее.

Просто хипотетично: отивам си аз, например, на „Хари Потър и Даровете на Смъртта – част 2“ и до мен сяда мощен мъгъл с епично акне и прическа „калник“. Начи тоя, понеже до сутринта е бил в „Passport club“, след което цял ден е спал в някое общежитие в Студентския, е гладен на библия, съответно е минАл през „Трафа“ отвън и се е сдобил с:

а) димяща тарелка съдържаща тройка кюфтета с лютеничка в ръце

б) друга такава с пържени картофки на лявата облегалка (да може „котиту да си боцка“)

в) биричка бащински поставена в дупката от другата страна

Както сам се досещаш, това е една от най-изтънчените и питателни закуски за след тежка нощ и нека още веднъж за удобство на илюстрацията приемем, че аз съм от дясната му страна (защото дамите винаги седят от ляво, а неговата с вид на „Мис Куртово Конаре“ е седнала точно там).

Пред очите ми е как баш около появяването на Волдемор, тоя се оригне приятно и ми кастне блайнднес, разбира се след като ми е нарисувал на ръкава черен пентаграм с лютеницата дето е обърнал докато се е опитвал в тъмното да си напипа бирата.

Аз не искам това да ми се случи – честно.“Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук