ФАЛШИВ КМЕТ СЪБИРА ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК

контакти

Фалшив профил на кмета на Димитровград Иво Димов се появил в социалната мрежа Фейсбук, съобщи истинският градоначалник. От негово име създателят разпращал покани за приятелство. А за достоверност, използвани били снимката и данните от съществуващия профил. Не приемайте приятелство, просто го докладвайте, съветва Димов.

За часове на поста са реагирали стотици потребители. Няколко  са споделянията , а много повече – коментарите. Едни потвърждават, че действително са получили покани, други се възмущават, трети стигат по-далеч в оценката. Има, сред отговорите и изпратен принтскрийн на фалшивия профил /вдясно/.

Не след дълго обаче, профилът, явно докладван, е престанал да се отваря, информират приятели на кмета.

В социалната мрежа Димов е от години и активно я използва за комуникация. Има 4999 приятели и 252 последователи, сочи статистиката на Фейсбук. Адресът на страницата му е: https://www.facebook.com/dimov.bg?lst=1434493426%3A100000178809811%3A1484996314  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук