УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ ЗА 2013-ТА ЗАПОЧНАХА С БАСКЕТБОЛ

Ученически игри
контакти

[quote]СЛЕДВАТ ВОЛЕЙБОЛ, ФУТБОЛ, ШАХ, ТЕНИС НА МАСА, ЛЕКА АТЛЕТИКА[/quote]

Ученическите игри в общината за 2013 г. започнаха с баскетбол на 4 февруари в спортна зала „Младост“. Ще се включат деца от 11 училища, в три възрастови групи – 5-7, 8-10 и 11-12 класове. Мачовете ще продължат до 8 февруари и ще се играят всеки ден от 14 до 18 часа. В последния ден, от 16 часа, ще има награждаване, съобщават от общината.

Следващата седмица момичета 5-7 клас ще забиват топки във волейболната надпревара, отново в спортната зала. Сервис, блокади и посрещане ще покажат от 11 до 15 февруари, от 14 до 18 часа.

В периода 18-22 февруари пък следват футболните срещи. В тях ще ритат деца от трите възрастови групи 5-7, 8-10 и 11-12 класове.

Сили в шахмата ще премерят кандидат гросмайсторите ученици 5-7 клас. Битките на дъските започват на 26 февруари от 14 часа.

На следващия ден на новооткритата от министъра на спорта Свилен Нейков писта в ОУ „Алеко Константинов“ ще се проведе състезание по лека атлетика. В дисциплините ще участват бегачи три училища – 5-7 клас.

Краят на игрите е обявен за последния ден на февруари. Ще бъде поставен с тенис на маса във фоайето на спортна зала „Младост“. 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук