УЧЕНИЦИ СЕ ОБЯВИХА ЗА ПО-ЛЕКИ РАНИЦИ

Ученици от горните класове в ПМГ „Иван Вазов“ се обявиха за по-леки раници. Те смятат, че не е необходимо всеки ден да носят в школото по една камара учебници. За да се справят с този недостатък, те решили да събират благотворително средства, които да бъдат оползотворени за допълнителни комплекти учебници. Те да бъдат използвани в училище, а вкъщи да си учат от собствените.

Един базар те вече направили в школото, от който събрали 300 лв. Вторият организират днес на централния площад, където ще останат до 15 часа. Предвиждат още една изява за Свети Валентин.

Срещу отделените суми учениците предлагат книги, сувенири, картички…подредени под шатрата. Няма определени цени. Всеки може да отдели колкото желае, казват те. До обяд бяха събрали 100 лв. Инициативата се организира по проект „Дар за нашето училище“. 

[box_info]Рекламна агенция MAYA DESIGN – по-добро от очакванията![/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук