Ученици от Димитровград гостуваха на Виолета Желева в Народното събрание

Дванадесетокласници от ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ – Димитровград,  гостуваха на народния представител Виолета Желева в Народното събрание. Визитата се осъществи в сряда и включи обиколка из сградата на Парламента и запознаване с историята и дейността на институцията.  После присъстваха на заседание в зала и изразиха впечатления от работата на депутатите.

Идвали са много групи от региона, но това е първата от Димитровград, която лично аз приех в Народното събрание. Смятам, че посещението за учениците бе полезно, защото се запознаха отблизо с мястото, където се творят законите, коментира Виолета Желева.

Тя обясни, че сегашното посещение е като продължение на открит урок провел се наскоро в ПЕГ „Д-р Иван Богоров“, в който взе участие. Темата тогава бе за различните типове власти и участието на гражданите в управлението.

След по-малко от месец народният представител ще посрещне още една група ученици от Димитровград. Това се очаква да стане непосредствено преди Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук