УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ СТАВАТ ПРЕДПРИЕМАЧИ, ПРАВЯТ КООПЕРАТИВИ

контакти

Ученици и учители ще развиват предприемачески умения. В образователна среда те ще се учат на информационни инструменти и основаване на мини инкубатор за школски кооперативи. Това ще става по проект на Община Димитровград: „Да правим бизнес заедно“.

Общата стойност на разработката е 125 372.00 евро, с продължителност 24 месеца, по ключова дейност 2 – Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики по програма ЕРАЗЪМ+. Проектът включва осем партньори от Димитровград и Кутина, Хърватия. От българска страна партньори са: Община Димитровград, ОП „Детски и младежки център”, ОУ „Алеко Константинов” и СОУ „Любен Каравелов”. Те ще акцентират върху изграждане на стратегически партньорства, отворено и дистанционно обучение и как младите хора да развиват умения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук