УЧЕНИЦИ И ПЕДАГОЗИ ВИДЯХА „НЕ ДИШАЙ“ – ФИЛМ ЗА ПУШЕНЕТО ПРИ ДЕЦАТА

контакти

Пред пълна зала бе представен филмът на журналистката от БНР Емилия Антова – „Не дишай“. Той разглежда проблема с тютюнопушенето в ранна детска възраст. Лентата бе представена в зала „Гроссето“. Бяха дошли предимно педагози и ученици, както и служители от администрацията.

Този парламент е със степени по-ниско от предишния като взети решения. Връщането на тютюнопушенето на закрити места ще бъде ужасно, коментира Антова преди прожекцията. За „Не дишай“ тя каза, че е показан за първи път във Варна преди около 4 години, след което обиколил 20 града от страната. Тя изрази недоволството си от неправилната политика при работата с децата.

Емилия Антова идва със свой филм в Димитровград за пореден път. Преди време тя показа ленти, свързани с войната по пътищата, агресията в училище, дебнещите опасности по интернет, посегателствата над деца. 

Леки като перо, нежни като ласка – бельо и пижами БОРЕТТИ  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук