УЧЕНИЦИ ДАРЯВАТ ДЕЦА С ДЕТСКИ СПОМЕНИ ОТ МЕН ЗА ТЕБ

„Дари детски спомен от мен за теб“ се нарича организираната от Консултативния младежки съвет в Димитровград акция. В нея ученици ще събират плюшени играчки, книжки и образователни игри, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение за Коледа. Идеята се роди спонтанно по време на заседание на младежкия съвет, споделиха организаторите.

Играчки, книжки и игри вече се събират в училищата. Това могат да направят и гражданите на 11 и 12 декември, от 12:00 до 14:00 часа, в една от къщичките на площад „България“. Условието е играчките да бъдат в подходящ вид.

Междувременно, на 10 декември, от 17:30 часа, ученици от ПМГ „Иван Вазов“ организират Вечер на талантите в ОДТ „Апостол Карамитев“. Инициативата се организира по програма „Димитровград на младите“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук