Успешни мениджъри учат начинаещи предприемачи как да развият собствен бизнес

контакти

Стартъп работилница с Димитър Караиванов и Ангел Ангелов започна днес в Димитровград. Бизнес инкубаторът предлага обучение за начинаещи предприемачи, с желание да развият собствен бизнес. Практическата инициатива е подкрепена от кмета на община Димитровград Иво Димов.

Под ръководството на опитни ментори, в три последователни уикенда участниците в програмата ще развият иновативни умения и ще бъдат запознати с начините за създаване на успешна компания. Най-добрите бизнес идеи ще бъдат оценявани от жури и ще могат да кандидатстват по гранд от по 5000 лв., а в последваща стъпка инвестиционният билет може да достигне 25 000 евро.

Първи ментор бе един от най-успешните мениджъри в България, който управлява инвестиционен фонд за 15. 6 млн. евро. Ангел Ангелов е финансов анализатор, консултант и съветник с опит в оценяването на компании и бизнес планирането в различни индустрии, в сектори като технологии, комуникации, зелена енергия, производство. Специализирал се в работата със стратегически и частни инвеститори, участвал във финансови сделки в Европа, Азия и САЩ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук