Успехи на държавно по самбо за клуба от Димитровград

контакти

Няколко медала на държавно първенство по Самбо, за момичета, момчета, юноши и девойки младша възраст, завоюваха представители на клуба от Димитровград. Първенството се проведе на 25 и 26 май в Панагюрище.

В събота димитровградският клуб участва със седем състезателя при момичетата и момчетата. Кристиян Делчев е вицешампион в своята категория, загубвайки финала от състезател на „Локомотив“ – София. Иван Тодоров спечели бронзов медал. До третото място стигнаха също така Никол Колева и Сияна Рискова.

В неделя участва с трима състезатели при по-големите. Ивайла Димитрова също е вицешампион на България. Трета се класира Иванина Жекова.

През юни, състезатели от Димитровград ще участват още на международния турнир по джудо, в София на 1 и 2 юни. Следват „Кодокан опън“ на 8 юни в Пазарджик и силния „Топалов опен“ на 15 и 16 юни, на който дебют ще направят и най-новите състезатели от Димитровград. „Топалов опен“ е един от най-силните и престижни международни турнири в региона, в който участие ще вземат повече от 22 страни от Европа и Азия.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук