УСПЕХИ ЗА „БУГАРИ“ НА РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ДЖУ-ДЖИЦУ В РУСЕ

Четирима състезатели на спортен клуб „Бугари“ – Димитровград постигнаха успехи на републиканско първенство по джу-джицу, за деца до 14 години. Състезанието се проведе в Русе на 10 октомври, в което участваха 11 отбора. То бе и открит турнир за състезатели от Сърбия и Македония.

Димитър Гочев и Валентин Чавдаров, от СК „Бугари“, станаха пети в „дуо система“ за деца до 10 години, като бяха и най-малките участници на турнира. При момчетата до 12 години Иван Янев стигна до финала, като загуби заради лекарска забрана. За щастие, травмата на състезателя не се оказа сериозна и той ще може да участва на турнирите в Македония и Републиканското в София, през ноември, уточняват от клуба. При момичетата, Жулиета Вълева стана трета в категория до 55 кг.

До края на година предстоят Републиканско първенство, за всички групи, в София на 15 ноември, силен турнир в Македония на 7 ноември и два турнира по джудо за различни възрастови групи.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук