УПРАВЛЯВАТ ДИМИТРОВГРАД ДОБРЕ, ПОКАЗВА КРИСТАЛЕН ПРИЗ

Димитровград е добре управляван, доказва кристален приз и сертификат за Етикет за иновации и добро управление на местно ниво. Те бяха връчени преди ден на кмета Иво Димов от министъра на Регионалното развитие Десислава Терзиева на официална церемония в курортен комплекс „Албена“. На представянето днес присъстваха заместник-председателят на Общинския съвет Димитър Петров, ръководни кадри в администрацията, ръководители на общински предприятия. Димитровград получи такъв приз по време на предишното управление през 2011 г.

Тази награда за мен е изключително важна, защото я печелим в конкуренция с големи общини, които разполагат с големи финансови и административни капацитети. Най-важното е желанието от наша страна за конструктивен диалог с гражданското общество. Надявам се да запазим тази тенденция от предния мандат и след две години, когато пак ще кандидатстваме, да бъдем сред първите за трети пореден път, коментира градоначалникът. Той благодари на своя екип и каза, че тази награда е за тях. Благодари също на общинския съвет за приемането на добри решения.

Полученото отличие е признание за взаимодействието между общината и местния парламент. Това е правилния път за развитие. Основният фокус и занапред трябва да бъде насочен към хората, допълни Димитър Петров. 

Компютърен сервиз и наблюдение от ВЕДИА-Х ЕООД – Димитровград – www.vedia-x.eu Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук