Удостоиха посмъртно д-р Валентин Палашев като почетен гражданин на Димитровград

Д-р Валентин Палашев бе удостоен посмъртно с отличието „Почетен гражданин на община Димитровград”. Това стана на днешното тържествено заседание на Местния парламент, проведено по повод Деня на Димитровград – 2 септември.

Плакета и удостоверението бяха приети от майката на д-р Палашев – г-жа Палашева и брат му Даниел Палашев. От името на семейството те благодариха за оказаната чест и привилегия.

Д-р Валентин Палашев бе един от най-достойните и уважавани лекари – част от управлението на димитровградската МБАЛ „Света Екатерина“. Сред най-достойните граждани, работили и изграждали доброто име на Димитровград.

Тържественото заседание на Общинския съвет започна със приветствени слова на заместник-председателя на ОбС Юлиян Семерджиев и кмета на Димитровград Иво Димов. Продължи с още поздравления от представителите на сесийни групи и гости, сред които бяха специално пристигналите за празника на Димитровград делегации от Димитровград, Сърбия и Кутина, Хърватска.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук