УДАРЪТ В ХАСКОВО СПРЯ ПЕНСИИТЕ И В ДИМИТРОВГРАД

auto-bannerУдарът в Хасково спря временно пенсиите и в Димитровград. Както писахме, близо 2 млн. лева, по неофициална информация, бяха откраднати от централния клон в областния град, приготвени именно за хората в трета възраст.

В ранния следобед днес, пред Централна поща в Димитровград пенсионери чакаха, за да си получат парите.

Казаха, че малко по-късно днес ще започнат да изплащат сумите. Сутринта дадоха на 20-30 човека и спряха, защото парите свършили. Ако не можем да ги вземем днес, ще ги вземем утре, коментираха хора на опашката. Както може да се очаква, основна тема в разговорите им бе дръзкият обир в съседно Хасково. Мнозина потърсиха връзка между него и временното спиране на изплащането на „заплатите“.

Предположението е, че средства ще бъдат преразпределени между различни клонове в областта, за да може максимален брой хора да получат пенсии.

Във връзка с инцидента в Централна поща в град Хасково, „Български пощи“ ЕАД създава организация за възстановяване на нормалното изплащане на пенсии в рамките на днешния ден. Утре изплащането ще продължи по график като клиентите, които не са успели да получат пенсиите си днес,  ще могат да го направят утре. Това е официалната информация, публикувана на страницата на Български пощи.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук