УБИЙСТВО С КУХНЕНСКИ НОЖ В ДИМИТРОВГРАД

областна дирекция на МВР
контакти

tivibearings ban

С нож е убит снощи 55 годишен димитровградчанин. Нанесени са му 5 рани в корема и гърдите, съобщават от полицията. В резултат, минути след инцидента жертвата умира, а по случая е задържан с 20 години по-млад съсед. Той сам информирал за деянието свой приятел, който към 23 часа позвънил на спешния телефон 112. Изпратената на адреса:  улица „Емилиян Станев” оперативна група, малко по-късно открила трупа. По образуваното досъдебно производство е задържан предполагаемият извършител, известен само с малкото си име – Тихомир. Той живеел сам, а с жертвата – Иван, също самотник, седнали да се почерпят. От чашка на чашка и от дума на дума, атмосферата се разгорещила. Когато обаче  по-възрастният мъж отправил обиди към починалите родители на сътрапезника, последният, разярен грабнал кухненски нож и го забил в корема му. После нанесъл още няколко удара. Дошлите полицаи могли само да констатират смъртта и да изпратят трупа в съдебна медицина за аутопсия.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Не оправдавам убиеца, но да тръгнеш да псуваш починали родители в очите на сина им това е едно от най тъпите и боклушки неща дето може да направи един човек.
    За умрелите или хубаво или нищо. Щом е тръгнал да се ровичка при мъртъвците да отива сега и той при тях.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук