УБИВАТ ЧЕРВЕНИ СТРАНИЦИ ВЪВ FACEBOOK, АКТИВЪТ: СТРАХЛИВЦИ!

Поредица профили на членове на БСП са били атакувани на 19 ноември във Facebook. Това става ясно от публикации в мрежата. На страницата си реагира и червената депутатка Жара Пенева. „Страхливци! Трудно е да приемете, че БСП е сила! Трудно е да приемете, че ни има, за да направим България едно-по добро място за живеене!“, изригва си.

Парламентаристката обяснява малко по-късно, че профилът и вече е наред, след „убийството“ в 19 часа на 19 ноември. Наложило се да праща много обяснителни формуляри, за да докаже, че е истинската Пенева. „Не съм очаквала толкова подла атака от политическите си опоненти!, допълва Жара. Според нея, това е планирана атака, защото жертва на същото кибер-убийство са и други нейни съпартийци. Сред тях общински съветници в София Гергана Алексова и Николай Белалов, депутатът Кирил Добрев. Атаката засегнала и страницата във Facebook на младежката председателка и местна парламентаристка в Димитровград – Виолета Желева. 

[box_alert]Отдел „УТКР” при Община Димитровград НАПОМНЯ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ, изпълнени в периода 31 март 2001 г. – 25 юли 2003 г. на територията на общината, че СРОКЪТ за подаване на заявления за започване на процедура по узаконяване на строежите ИЗТИЧА НА 26 НОЕМВРИ 2013 Г. [/box_alert]

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук