Търсят управител на Центъра за временно настаняване в Димитровград

Прием на документи за заемане на длъжността управител на социална услуга в общността в Център за временно настаняване – Димитровград, на пълно работно време – 8 часа, обяви Община Димитровград.

Управителят ще планира организира, координира, контролира и отговаря за цялостната дейност на центъра. Крайният срок за подаване на документите е 12:00 часа на 29.06.2021 г.

Всяко постъпило заявление за участие в подбора в рамките на обявения срок се разглежда от комисия, определена със заповед на кмета на Димитровград. Подборът ще протече в два етапа – оценка на подадените документи и провеждане на интервю с допуснатите кандидати.

Допълнителна информация за описанието на работата, минималните изисквания за заемане на длъжността, необходими документи… вижте на сайта на Община Димитровград тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук