Търсят скрита ВиК авария до центъра на Димитровград, авария и в кв. „Простор“

Има скрита авария по бул. „Георги С. Раковски“ в Димитровград или свързани с него отклонения. Това води до намаляване на налягането на водата, която е възможно да не достига до абонати на горни етажи на жилищни блокове, съобщиха от ВиК.

Вече втори ден нямаме вода, оплакаха се живущи на последния етаж на един от блоковете на булеварда, срещу сградата на съда. Комшиите на по-долните етажи имат, допълниха те, питайки се за причината.

Скритата авария се търси от днес сутринта, след като вчера е станало ясно, че има проблеми с налягането, довело до пресъхването на чешмите за част от домакинствата. След като бъде открита, ще бъде спряна водата в съответния район, но все още не е ясно кои абонати ще засегне.

Авария има и в района на кв. „Простор“, съобщиха същевременно от ВиК, като подчертаха, че тя би трябвало да бъде отстранена сравнително бързо.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук