Търсят кандидати за социални асистенти в Димитровград

Процедура за прием на документи от кандидати за заемане на длъжност „асистент“, за почасово предоставяне на социална услуга „Асистентска подкрепа“, обяви Община Димитровград.

„Асистентска подкрепа” е специализирана социална услуга, която включва подкрепа от асистент за: самообслужване, движение и придвижване, промяна и поддържане на позицията на тялото, изпълнение на ежедневни и домакински дейности, комуникация и ще се предоставя почасово, до 4 часа на ден, за:

– лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност;

– деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ, които не ползват асистентска подкрепа, помощ за осигуряване на асистентска подкрепа или за които не се получава помощ за грижа в домашна среда по реда на друг закон.

Документи на кандидатите за асистенти се приемат всеки работен ден от 08:30 ч. до 17:00 ч. в Общинска администрация, гр. Димитровград 6400, бул. “Г. С. Раковски” № 15, партерен етаж, Център за административно обслужване, гише № 1. Краен срок за подаване на документи – 6 август 2021 г.

Формуляри за кандидатстване могат да бъдат получени на гише №1 в Центъра за административно обслужване или да бъдат изтеглени от сайта на Община Димитровград.

Допълнителни подробности за необходимите документи, минималните изисквания за заемане на длъжността…, вижте на следния ЛИНК.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук