ТЪРСЯТ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, ЗАРАДИ БОКЛУКЧИЙСКИ КОФИ ДО ПАМЕТНИК

контакти

До предаването „Господари на ефира“ имат намерение да се обърнат съветници от местния парламент на Димитровград. Причина са боклукчийски кофи, намиращи се до паметника на Гоце Делчев. При монумента вчера бе отбелязана 112-та годишнина от рождението на видния революционер.

Идеята е да бъдат премахнати тези контейнери. Ако начинът да стане е да се обърнем към „Господари на ефира“, ще го направим, изрази позиция на място съветникът Диян Георгиев.

На сесията през април той обеща, че ако кошовете за боклук не бъдат премахнати, ще се снима до тях, заедно с колегата си от коалиция „Да за Димитровград“ – Калина Монева. Снимките, пък, ще бъдат изпратени на Господарите. След края на честването на 4 май двамата, заедно с други свои колеги, се подредиха встрани, за да изразят позицията си.Goce-Delchev

Има достатъчно други места, където контейнерите могат да бъдат изместени. Вече, една година се борим това да стане. Не е нещо, което е невъзможно или трудно, или изисква средства. Иска се добро желание, коментира Георгиев. Той наблегна, че събитията около паметника се правят така, че кошовете се оказват с лице към граждани и официални лица и с гръб към снимащите, за да не излизат на кадрите. Нещо, което може да бъде избегнато, при преместването им на по-подходящо място.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук