Търси се булка за шефа на БСП – Хасково

контакти

Шефът на БСП – Хасково и общински съветник в Местния парламент в областния град – Камен Тодоров, си търси булка през фейсбук страницата си, където публикува обява.

27 годишен ерген (в края на август на 28), който е общински съветник и е с „лека небрежна брада”, търси своята булка, за да разбере какво е да си родител, започва обявата си социалистът.

Камен Тодоров

За себе си той споделя, че е синеок, има наследствени къща на село и апартамент в областен град, както и собствен автомобил. Юрист е по образование, но казва, че не се задоволява лесно и продължава да се изучава, в качеството му на редовен докторант и притежава още десетки плюсове.

Изискванията ми са прости. Търси се чаровна млада госпожица, която обича да се усмихва, да мечтае, не е егоист и търси Любовта. Моля, нека ми пишат само сериозни кандидатки, обяснява правилата Тодоров.

Очакваме Ви… Обявата е сериозна, изрично подчертава младият политик.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук