Тържествена заря за Деня на Ботев в Хасково, под патронажа на областния управител

контакти

Тържествена заря-проверка, под патронажа на областния управител, по повод 2 юни – Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, ще се проведе на 1 юни 2022 г. от 21:00 часа на пл. „Свобода“ в Хасково, съобщават от Областна администрация.

В събитието ще участват военни блокове от хасковското Военно формирование 52 740, блокове от ученици от хасковските ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров”, ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и ПГДС „Цар Иван Асен II“, Духов оркестър – Хасково.

Областният управител на Хасково Катя Панева изпрати покани до народните представители от 29-ти Многомандатен избирателен район, до кметовете и председателите на общини и общински съвети в региона, до институции. Тя отправя покана и към всички граждани заедно да почетем паметта на загиналите за свободата и независимостта на България.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук