ТЪРГ „НАДЕЖДА С РИСУНКА” ЗА МБАЛ ПРАВЯТ В ПИМ

Коледар
контакти

Търг с детски рисунки, в подкрепа на инициативата „Избери, за да помогнеш”, на „Райфайзен банк”,  правят в хасковската фирма ПИМ. Събраните средства ще бъдат внесени по сметката на МБАЛ – Хасково, за отделение „Неонатология”. Целта на кампанията, стартирала преди време, е закупуване на животоспасяващ респиратор за бебета. Цената му е около 40 хил. лв. Рисунките за търга са от организиран пак тук конкурс за Коледа. В него са участвали 16 малки художника с 19 творби.

За старанието всички получиха награди. Сега предоставяме рисунките в помощ на други деца. Нарекохме инициативата „Надежда с рисунка”. Началната цена на всяка е 10 лв., но се надяваме да стане доста повече, казва един от инициаторите – инж. Иван Ангелов.

За служители в ПИМ регламентът е плик с предложената цена да се пусне в специална кутия до 22 февруари. Тогава тя ще бъде отворена от комисия. Хора, извън фирмата също могат да участват с електронно писмо на адрес: [email protected]. Съдържанието му остава тайна до приключването на търга.

И-мейлите, на които изрично, в полето „Тема” трябва да бъде записано ”За благотворителния търг”, ще бъдат отворени едновременно с книжните пликове. Печели посочилият най-висока сума за съответната рисунка. Нея ще връчим лично или ще изпратим в плик. Тогава става и заплащането. Победителите ще бъдат обявени в следващия брой на фирмения вестник и на фейсбук страницата му – „Фактор ПИМ”. Направете така, че дете да подари надежда на друго дете, казват организаторите.

За разглеждане на рисунките те насочват към социалната мрежа, където е създаден виртуален албум, а за подробности по кампанията  „Избери, за да помогнеш” – раздел „Здравни проекти” в http://izberi.rbb.bg. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук