ТЪРГОВЦИ ИСКАТ КАСИЕРКИТЕ НА ПАЗАРА В УНИФОРМИ

контакти

Търговци искат касиерките, работещи към Общинско предприятие „Стопанисване, поддържане и изграждане на общински пазари и тържища“ да носят униформи. Допълнително към тях да имат прикачени баджове с имената. Целта е да си личи те къде работят и да знае човек към кого да се обърне. Това става ясно от коментари към публикации, писани в последните дни, свързани с новината за смяната на управителя и назначаването на нов. Именно към него са насочени думите, препоръчвайки му да направи конкретните промени.

Видях вече писаното под публикациите. Мисля вече в тази посока. Вие ме изпреварвате с тази идея. Както вече заявих, засега няма да обсъждам конкретни неща. Искам първо да навляза в работата, каза новият управител на пазарите Димитър Вълчев. Той сподели още, че вече е поръчал баджовете с имената. Що се отнася до униформите, по думите му трябва допълнително съгласуване. Предстои уточняване кои точно трябва да имат професионални облекла.

Друг акцент в коментарите се свързва с комуникацията от страна на служителите в ОП „СПИОПТ“. Граждани искат от посрещащите ги в касовите салони да бъдат по-учтиви и да не гледат с пренебрежение, когато им прекъсват кафето. След време ще бъде различно. Ще го постигна с добро управление, каза още Димитър Вълчев.

Компютърен сервиз и наблюдение от ВЕДИА-Х ЕООД – Димитровград – www.vedia-x.eu Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

4 КОМЕНТАРИ

  1. Хубави обещания но да видим резултати……….Новия шеф да не е само на думи ……Щом ще има конкурс за шеф на пазара , да има и конкурс за касиерки….Тогава ще си проличи промяната…..

  2. Нов бардак със стари- ))))))))) -не се прави…………….На пазара с нужни нови лица (касиерки)..

  3. Hora ni6to nqma da se promeni . Pak 6te si osstanat tiq naduti kasierki nqma da gi smenqt za6toto sa sas vrazki vsi4kite. Vremeno 6te se usmihvat i sled mesec pak staroto polojenie. Ako tova predpriqtie e 4astno edva li 6te ima pove4e ot dve kasierki , a te nazna4ili 4etiri stai s po dve . Koq ot koq po naduta .

  4. Тая касиерка Елка не вижда ли не я харесват всички , да си пуска молбата и да напуска . Аз на коментарите които изтриха видях само Елка и някаква Виолета . Но наистина ще е добре да ги облекат с униформи . И аз когато плащам и те са отвън не знам към кого да се обърна… Пожелавам успех на новия управител , униформи на касиерките и по ниски наеми на нас търговците….

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук