ТУРСКИ СЕРИАЛИ ЩЕ СЕ СНИМАТ В ДИМИТРОВГРАД

newbeautyХоливудският продуцент Дейвид Варод обяви, че е готов с голям проект за филмово студио край Димитровград и академия за специалисти към него. Първоначално в бъдещото студио ще се снимат турски сериали. Разчетите на продуцента показват, че заради близостта до Турция, това е много удобно, а разходите за епизодите ще намалеят в пъти. Това, цитиран от kmeta.bg, заявява кметът на Димитровград Иво Димов.

Още през септември миналата година Варод подчерта, че близостта до Турция е една от причините да избере Димитровград. Имам предложения да направя подобно студио в много страни. Спрях се на Димитровград, защото той стои добре от логистична гледна точка. Турция, например, е много близо, а там се развива огромна телевизионна и филмова индустрия, посочи тогава продуцентът, който има голяма заслуга в България да бъдат заснети много ленти с участието на най-добрите и известни холивудски актьори.

Намеренията на Дейвид Варод и неговите партньори са да построят филмови павилиони и декорни зони. Той си е харесал някогашната казарма в Димитровград, коментира още Иво Димов.

На снимката: Герои от турския сериал „Твоят мой живот“, излъчван наскоро по БТВ

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. След като гледайки в очите журналистите,хладнокръвно излъга за дипломата,за нищо не му вярвам на Иво.Какво студио в казармите?Та кариерата е на по-малко от километър.Вероятно е поредната далавера тип „МБАЛ“а.Ще харижат терена на Дейвид(на фирма свързана с него),после фирмата ще фалира и терена ще стане собственост на някой ГЕРБаджия.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук