Турнир, посветен на световния ден на детския футбол, организираха народни представители

Турнир по футбол за деца организираха тримата народни представители на БСП от област Хасково Виолета Желева, Смиляна Нитова и Никола Динков. Той бе посветен на световния ден на детския футбол, отбелязван на 19 юни, информира на фейсбук страницата си Виолета Желева.

Надпреварата се проведе на закритото футболно игрище в областния град, с участието на три детски отбора. Те представляваха тримата народни представители и градовете, от които са излъчени – Хасково, Свиленград и Димитровград.

Футболните клубове „Бригада“ – Димитровград, „Свиленград 1921“ и „Хасково 1957“ теглиха жребий, за да се определи кои тимове ще играят първо и кой ще изчаква… Състезанието спечелиха домакините от Хасково, второто място е за децата от Димитровград, третото – за малките футболисти от Свиленград. За всички отбори бяха осигурени купи, футболни топки и лакомства.

Много положителни емоции и споделена радост съпътстваха футболния турнир и намерението ни е да го направим традиционен. Спортът е едно от най-важните начинания, който трябва да се практикува от ранна детска възраст, защото дава здраве, възпитание и стимул за победи, сподели Виолета Желева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук