ТУРНИРИ ПО ФУТЗАЛ И БАДМИНТОН ПРЕДХОЖДАТ ВЕЧЕРТА НА СПОРТИСТА

спортни турнири
контакти

За Коледните празници ще се организират турнири по футзал (футбол на малки вратички в зала) и бадминтон, съобщи Галина Тодорова, организатор „Спортни дейности“ в общината.

Турнирът по футбол е шесто поредно издание. Той ще стартира на 13 декември и ще продължи до 17-и в спортна зала „Младост“. В него могат да се включат любители, предприятия, учреждения, фирми…Условието е сред играчите на даден отбор да няма професионалисти. Записванията могат да се правят до 11 декември, на тел. 0391/6 444 7 или на място в спортната зала, от 14 до 18 часа. На 12 декември, от 17:30 часа, ще се тегли жребият и ще се проведе техническата конференция. По предварителна информация отборите ще бъдат от 5 плюс един или 6 плюс 1 играчи.

След футбола, на 18 декември започва бадминтона. Той ще се проведе в салона на ОУ „Алеко Константинов“, от 14:30 часа. Участие ще вземат възрастови групи 2 – 3, 4 – 5, 6 – 7 – 8 класове. Могат да се включат и възрастни.

Спортните празници ще завършат на 19 декември с Вечерта на спортиста, когато ще се определят спортист, треньор и учител по физическо възпитание на годината.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук