Тук са най-красивите подаръци за деня на виното и любовта

Удоволствие е и да ги подарявате, и да ги получавате като дар. Затова изберете магазин „Дионисий“

контакти

Питали ли сте се къде може да откриете най-красивите подаръци за празниците на виното и любовта, а и не само? Категорично, едно от местата е магазин „Дионисий“ в Димитровград. Артикулите там не само са сред най-красивите, но и оригинални и това съвсем не е преувеличено. Повечето са ръчна изработка и се отличават с това, че са единични бройки, които дори да бъдат направени отново, ще бъдат различни и уникални.

Продуктовата гама в „Дионисий“ постоянно се увеличава и променя. Някои от стоките са почти постоянно налични, други се задържат по-кратко и биват заменяни с нови предложения.

Застъпени са както модерните, така и традиционните, фолклорни и народни елементи. Прекрасен избор от стилни подаръци, които носят собствен живот, защото много от тях са сътворявани със специално внимание и са по-различни от останалите, на други места. Със сигурност ще ви достави удоволствие и да ги подарявате, и да ги получавате като дар.

Още от създаването си преди близо 35 години, „Дионисий“ се специализира в продажбата на вино. Предложенията са на винарски изби  „Катаржина“, „Мидалидаре“, „Тера Тангра“, „Тодороф“, „Мезек“, „Старосел“, „Вила Ямбол“, от Ивайловград, от Асеновград и други. Макар и по-малко, има и вносни вина от Нова Зеландия, Испания, Франция, които могат допълнят трапезата за Трифон Зарезан по неповторим начин.

На витрините има още разнообразие от алкохол – всякакъв вид маркови уиски, ракия, ром, френска мастика, вермут, мартини, текила.

Празника на виното може да съчетаете с подаръци за Свети Валентин. В различните кътове ще откриете плюшени мечета със сърца, във формата на сърчица свещи, подложки и подобни артикули, статуетки, подходящи за декорация сапунени рози, кашпи, пури, рамки за снимки, картички с послания за различни празници и поводи, колиета, обеци, гривни и други бижута – от сребро и перли, със сертификат.

Ще откриете още картини, икони, включително посребрени, чаши с метален обков, декантери, сервизи, рисувани бутилки, различни поставки за тях и какво ли още не. Трудно може да се изброи цялото многообразие от сувенири и артикули в магазина, което е повече от богато. Ако се затруднявате в избора, усмихнати продавач-консултанти ще ви насочат, ще ви помогнат при съчетанието на подаръци и ще ги опаковат по най-красивия начин.

Магазин „Дионисий“ се намира на бул. „Трети март“ №4 в Димитровград. Работи от понеделник до събота, включително. От понеделник до петък е от 9.30 до 13.00 и от 14.30 до 18.30 часа, а в събота – от 10.00 до 14.00 часа. Разгледайте изработките и атрактивните предложения на място или на страницата на магазин „Дионисий.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук