ТРЪГНА ПОДПИСКА ЗА СЪД НА БИЯЧИТЕ ОТ ДПС

контакти

Подписка за съд на делегатите от ДПС, пребили извадилия пистолет срещу Ахмед Доган младеж, пред очите на стотици свидетели, тръгна в социалните мрежи. Инициативата е от блога „Трибуна – Г”, публикувал на челната си страница форма за присъединяване. Тя може да се сподели във Фейсбук и Туитър. Часове след появатаq искането е подписано от близо 1500 човека.

Похитителят е виновен и трябва да бъде изправен пред съд! Не да бъде пребиван като куче от десетки разгневени „делегати“.

Бихме искали нашето мнение да бъде чуто и да бъдат взети адекватни, спрямо законовата уредба на република България мерки. Всички осъждаме действията на извършителя Октай Енимехмедов, но правим същото и с предприетите действия от делегатите от ДПС, поради което смятаме, че на същите тези лица трябва да бъде повдигнато обвинение. На мнение сме, че нанасяне на побой, върху който и да е български гражданин от хора, избрани от самия него  като етикет на моралните и обществени норми е недопостимо в едно правово, демократично общество, за каквото смятаме нашето през 2013 година. Прокуратурата да се самосезира, призовава подписката.

Не само за саморазправата с „терориста“, биячите трябва да бъдат съдени а и за гаврата с демокрацията в България , за срама който понасяме пред света. Това не са гамени на улицата, това са Български депутати, делегати, хора които би трябвало да ни представляват, да ни бъдат пример. Представяте ли си, щом елитът в България е такъв, колко дивашки е народът – това ще мисли светът за нас сега. Срамувам се, показателен за отношението е един от коментарите във Фейсбук.

Снимка: www.segabg.com

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук