Тръгна паякът в Димитровград, внимавайте с паркирането

Отново тръгна паякът по улиците на Димитровград, който ще вдига неправилно паркирали коли. Шофьорите трябва да бъдат внимателни къде оставят колите си, да не им се наложи да плащат глоби. В движение колата е от вчера. Днес обаче е първият й реален работен ден, тъй като има пазар и се очаква да репатрира повече коли.

Припомняме, че над два месеца паякът бе на своеобразни трупчета, тъй като нямаше шофьор, обучен за автокранист. Такъв вече е осигурен, който премина обучение и ще кара машината занапред.

Същевременно, служители Общинско предприятие „Организация и контрол  на движението, паркинги и охрана” /ОП ОКДПО/ слагат скоби на коли-нарушители в Синята зона на града. Такава, например, бе поставена тази сутрин на джип, паркирал в централната част на бул. „Георги С. Раковски“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук