ТРИ СТЪЛБА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ОПРЕДЕЛИ „БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ“

България на гражданите
контакти

Три стълба за управление определи движение „България на гражданите“ в програмата и предизборната си платформа. Първият е свързан със символа на логото, изобразяващ дърво. Акцентира се върху усъвършенстване управлението на държавата и контрола. Втори е стълбът на растежа. В него влизат преразглеждане на икономическата политика, здравеопазването, социалната сфера и образованието. Третият стълб – България на бъдещето – постигане на съгласие по националните приоритети за годините напред.

31 мерки прие движението в политическата и предизборна платформа на национална среща във Варна. Сред тях са дебат за приемане на нова конституция, намаляване наполовина размера на субсидията за политическите партии, увеличаване бюджета за образование, създаване на условия за разкриване на поне 150 000 нови работни места, отмяна на данък върху лихвите и връщане на събрания данък на всички, чиито депозити са не по-големи от 5 000 лв., гражданско участие в държавните регулаторни органи и др.

В края на март „България на гражданите“ организира кръгла маса. На нея ще се дискутира проблема с бюрокрацията, корупцията и случващото се в държавата. Офисът в Димитровград набира доброволци за застъпници и наблюдатели по време на изборите. След публикуване на новите заявления от „Централната избирателна комисия“ /ЦИК/, ще стартира събирането на подписи за регистрация на партията. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук