ТРИ ДЕЦА С ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ ОТ БЛАГОТВОРСТВО

Българската Коледа
контакти

Три деца от областта, включени в кампанията „Българската Коледа“,  получиха парична помощ за лечение. Те са събрани от благотворителен коледен базар и бяха връчени на 21 януари  в областната администрация.

По предложение на медиите подпомагане получиха Йордан Каменов, страдащ от тежка форма на детска церебрална парализа. 4-годишният Никола Беев от Свиленград, с ревматоиден артрит и Гюлчан Наимова от Хасково, на същата възраст, с рядко срещано генетично заболяване – лесно чупливи кости, са другите две.

В организирането на благотворителната акция, с ръчно изработени предмети и продукти участваха деца от училища в региона, социални домове и неправителствени организации.

От областната администрация благодарят на децата, подготвили базара и на всички граждани, станали част от инициативата „Подари усмивка на дете в беда“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук